İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Yahya Efiloğlu İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Okulumuz yoğunlaştırılmış dil programı kapsamında 5. Sınıf öğrencilerimize seviye tespit sınavı uyguladık

Kızılay İşbirliği ile Çocuk Dostu Alan Aktivitelerimizi tamamladık.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mesude KAYA 7.Sınıf öğrencilerimiz ile İzmir Arkeoloji Müzesi ve Etnografya Müzesine gezi düzenledi.

May

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ATAK Projesi kapsamında düzenlediği "8th Graders Can Do It" etkinliğine İngilizce Öğretmenimiz Güzİde ÇOLAK ve 8. Sınıf  öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

May

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ATAK Projesi kapsamında Metaverse ve İnsanlık Paneline katılım sağladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, okul törenimizi Türkçe öğretmenimiz Eda MERT ALTINEL ve okul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla gerçekleştridik.

Mrt

İzmir Veli Akademileri Projesi kapsamında Karanağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmen / Psikolojik Danışman Abdullah ALBAYRAK tarafından okulumuz 8. Sınıf velilerine "Sınav Hazırlığı Döneminde Aile Desteğinin Önemi" konulu seminer düzenlenmiştir.