İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Yahya Efiloğlu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okul programı yaptık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı nın kabulü ve M. Akif Ersoy u Anma haftası etkinlikleri kapsamında 5. Sınıf öğrencilerimizin mandala çalışmaları

Mrt

Invitation card for my birthday party.

Mrt

5. ve 6. sınıfların kazanım değerlendirme sınavında en yüksek puanı alarak 1. olan öğrencilerimiz 5A Mesut Tahiri Karhan a ve 6A Azim Singil e başarı belgelerini   ve ayın öğrencisi olmaya hak kazanan İsmail Özcan a belgesini ve hediyesini verdik

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl dönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve milli mücadelemeizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazanın gelişini sevinçle karşıladık. Okulumuzu ramazan için süsledik.

Mrt

Öğrencilerimiz elde ettikleri geliri Filistin'deki kardeşlerine göndermek üzere Değerler Eğitimi kapsamında Dürüst Manav etkinliği ile satan ve alan oldular. Bu anlamda çalışma için öğretmenimiz Metin YILDIZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

01 - 07 Mart Deprem Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak için deprem anında çök,kapan,tutun ve deprem sonrası tahliye tatbikatı yaptık.

5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı uyguladık

Mrt

Okulumuz velilerine Toplum Sağlığı Merkezi tarafından "Ergenlik Döneminde Gençlerle İletişim" konulu seminer verildi.

Şbt

Karabağlar İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Akran Zorbalığı konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

6th Graders

Şbt

"We introduce the occupations and learn by role playing"

"We make new games

We learn new games"

Şbt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni ve öğrencilerimiz " Türkçesi Var" dediler.